Νεολαία εν δράσει

''ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ''


Ο Σύλλογος Νεολαίας Ασωπίας έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την φύτευση δέντρων(νεραντζιές) κατα μήκος των πεζοδρομίων του χωριού!

Έχουν τοποθετηθεί  από την καφετέρια ''Το Στέκι του Φώτη'' έως το τέρμα του χωριού προς την Καλλιθέα.Το καλοκαίρι θα συνεχιστεί η δεντροφύτευση και στο υπόλοιπο του χωριού..


Περισσότερες φωτογραφίες από την Δεντροφύτευση: Πατήστε Εδώ

'' ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ''
Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Νεολαίας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012..

Από της 08:00 π.μ έως τις 15:00 μ.μ τα μέλη του συλλόγου, στην Εκκλησία Αγίου Δημητρίου, συνέλεξαν τρόφιμα που προσκόμισαν οι κάτοικοι του χωριού για να δοθούν σε άπορες οικογένειες της Ασωπίας. Το ίδιο βράδυ, στο ενοριακό κέντρο του χωριού πραγματοποιήθηκε BAZZAR με υπέροχες δημιουργίες από την  Χορωδία Χορευτικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας ''Σίδες''.Από τα κέδροι του BAZZAR, 1 ευρώ από κάθε αντικείμενο δόθηκε στον Σύλλογο Νεολαίας για την αγορά τροφίμων που δεν συλλέχθηκαν και είναι αναγκαία για την επιβίωση αυτών των ανθρώπων.
   Το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου 2012, μέλη του Συλλόγου τοποθέτησαν τα τρόφιμα(γάλα, μακαρόνια, λάδι, ρύζι,λεμόνια, φρυγανιές, τσάι, γλυκά κ.λ.π)  σε κούτες και τα μοίρασαν στα σπίτια 10 οικογενειών.Συγκινημένοι δέχτηκαν την βοήθεια μας αυτοί οι άνθρωποι, κάτι που μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα ποιο ενεργά την δράση μας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΡΟΦΗΜΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ..Δεν υπάρχουν σχόλια: