Κοινωνικές Εκδηλώσεις


Το πρώτο πάρτι για την σύσταση του Συλλόγου Νεολαίας Ασωπίας

197603_106230582791891_2370530_n (1)Το Σάββατο 26/03/2011 πραγματοποιήθηκε το πρώτο πάρτι(oriental)του Συλλόγου Νεολαίας Ασωπίας στο ‘Στέκι του Φώτη’' με αφορμή της σύσταση του Συλλόγου μας.Το πάρτι στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία όπου τα μέλη μας ξεφάντωσαν μέχρι τις πρωινές ώρες σε ρυθμούς oriental αλλά και στους ρυθμούς των μουσικών επιλογών του DJ Στέφανου Φλέγγα.
Για περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι πατήστε εδώ

                                     
 

Γιορτή κρασιού 2012
Την Παρασκευή 21/09/2012 και το Σάββατο 22/09/2012 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη 13η γιορτή κρασιού στην πλατεία του χωριού. Το κρασί έρεε άφθονο , προσφορά των οινοπαραγωγών της Βοιωτίας.

Διοργανωτής Της εκδήλωσης ήταν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΣΩΠΙΑΣ υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ και του Δημάρχου Κυρίου Βαγγέλη Γεωργίου καθώς και του τοπικού συμβουλίου του χωριού..Σημαντική ήταν η εθελοντική βοήθεια του Συλλόγου Γυναικών Ασωπίας.
 • Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Ασωπίας Τραγούδια από τη Χορωδία Στειρίου "Η ΣΤΕΙΡΙΔΑ" με επικεφαλή(Μαέστρο)τον Ασωπιώτη Κωνσταντίνο Λέκα (Καθηγητή   βυζαντινής μουσικής) και τη Χορωδία Λέσχης Ηλικιωμένων Αυλώνα.

         Για περισσότερες φωτογραφίες: Πατήστε εδώ


 • Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Ασωπίας
  - Παραδοσιακοί χοροί από τον Χορευτικό Πολιτιστικό Όμιλο Ασωπίας "ΕΙΛΕΣΙΟΝ"
  - Χορός κ τραγούδι με ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής.

  ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ: ''Αυτός που δεν έχει μεθύσει ποτέ, δεν ξέρει την αξία της νηφαλιότητας.'' 

     

  Εκδήλωση για τα Χριστούγεννα.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, στο ενοριακό κέντρο του χωριού,  η Χορωδία  του Χορευτικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας ''Σίδες'', έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα για τους Ασωπιώτες. Οι ''Σίδες'',  προσκεκλημένοι του Συλλόγου ΝΕ.ΑΣ, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. τραγουδώντας κάλαντα από όλη την Ελλάδα.


Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο ''Σ'ιδες'' που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τον δάσκαλο τους Κύριο Δημήτρη Σαμπάνη.
Επίσης, ευχαριστούμε τον DJ Στέφανο Φλέγγα που επιμελήθηκε αφιλοκερδώς τον ήχο της βραδιάς.

                                    

Το χαρούμενο ξωτικό των Χριστουγέννων.
Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 ο Σύλλογος ΝΕ.ΑΣ διοργάνωσε για τους μικρούς μας φίλους δίωρη παράσταση στο ενοριακό κέντρο με το ''ξωτικό των Χριστουγέννων''.Παιχνίδια, χορός και πολύ μουσική για τούς μικρούς και μεγάλους φίλους του χωριού.Στο τέλος δόθηκαν πολύχρωμα μπαλόνια σε διάφορα σχέδια από το ξωτικό καθώς και καραμέλες και χυμοί από τον Σύλλογο ΝΕ.ΑΣ.

Για περισσότερες φωτογραφίες: Πατήστε εδώ

Πάρτυ 2013


Το Σάββατο 05/01/13 πραγματοποιήθηκε το δεύτερο πάρτι του Συλλόγου Νεολαίας Ασωπίας στο ''Στέκι του Φώτη''.Στο πάρτι συμμετείχαν οι νέοι του χωριού που ξεφάντωσαν μέχρι τις πρωινές ώρες. Μαζί μας ήταν ο Μιχάλης Μαραγκάκης ξεσηκώνοντας τους πάντες με την λίρα του..Μετά την αποχώρηση του καλλιτέχνη τραγούδησαν συντροφιά με ένα αρμόνιο δυο υπέροχες καλλιτέχνιδες, κάτοικοι της Ασωπίας. Η Σωτηρία Κόλλια και η Ελένη Γκίκα . Έως τις πρωινές ώρες ήταν μαζί μας και ο DJ Στέφανος Φλέγκας.
Τα έσοδα από το πάρτι θα διατεθούν για την αγορά οργάνων γυμναστικής και την ανακαίνιση του χώρου στέγασης του.
Για περισσότερες φωτογραφίες απο το πάρτι πατήστε εδώ
  
                 Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2013
Το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου  στις 6.00 το βράδυ  στο CAFE-BAR «A'I'TH» Δ.Κατσέλη ,ο Σύλλογος Νεολαίας Ασωπίας έκοψε την  Πρωτοχρονιάτικη πίτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: